FULL SERVICE DOUANEVERTEGENWOORDIGER

Elke internationale speler die goederen importeert en exporteert, weet dat dit met vaak ingewikkelde invoerrechten en -procedures gepaard gaat. ACA neemt daarom alle zorgen rond import op zich en handelt als betrouwbare douanevertegenwoordiger met het AEO certificaat.

Maak je dus niet langer zorgen om het vele papierwerk en de douaneformaliteiten. Concentreer je op wat voor je business écht belangrijk is: de in- en uitvoer van je goederen zelf.

Ontdek onze full service

   

AEO CERTIFICAAT

Wij zijn al sinds 2011 gecertificeerd als Authorized Economic Operator (AEO) voor Douanevereenvoudiging en Veiligheid. En dat levert onze klanten heel wat voordelen op. Zo worden te importeren goederen via ons bijvoorbeeld minder streng gecontroleerd, wat de snelheid van de douanecontroles positief beïnvloedt. Bedrijven die dus internationaal handel drijven, hoeven zo de procedures voor het aanvragen van een AEO-certificaat niet te doorlopen.

 

OPLOSSINGEN OP MAAT

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring als douanevertegenwoordiger kunnen we onze klanten oplossingen op maat aanbieden. Heb je een specifieke vraag of wil je graag een offerte ontvangen?

Contacteer onze specialisten